Recept

Snabb körsbärsglass

Yoghurt, grädde, körsbär och 2 matskedar Hermesetas: 4 ingredienser för en snabb körsbärsglass som du kommer minnas länge.

Preparatet:

  1. Pulvrisera de frysta körsbären och Hermesetas Lättströ så mycket som möjligt i en matberedare. Blanda yoghurt och grädde och tillsätt långsamt. Servera direkt och njut.

    Tips: Även utan en kraftfull matberedare kan receptet enkelt realiseras. Låt körsbären tina i 10 minuter och mixa dem tillsammans med Hermesetas Lättströ, yoghurt och grädde. Häll sedan den färdiga körsbärsblandningen i en skål med låga kanter i frysen. Rör om en gång i halvtimmen och vänta tills glassen kristalliseras. Du kan också bättra på om glassen har blivit för rinnande.
Allmän information
Klar om:
10 minuter
Kalori p.p.:
224
Produkt:
Delar:
2
Ingredienser
körsbär, frusna
300 g
Hermesetas Lättströ
2 msk
yoghurt
100 g
grädde
50 g
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
1881
941
kcal
448
224
Protein g
9
4.5
Kolhydrat g
53
26.5
Fett g
22.5
11.5