Nyheter

Sött och hälsosamt: Vad är nytt?

På den här sidan hittar du alla typer av nyheter och inspiration: recept, blogginlägg om näring och hälsa, den senaste informationen om forskning, fakta om sötningsmedel med få kalorier, tävlingar, enkäter och mycket mer. Välkommen att ta dig en titt!

Träffa oss på Alla älskar Hembakat, 24-25 mars 2018

Den 24–25 mars 2018 är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare, proffs och glada amatörer. Alla älskar Hembakat är en inspirerande mässa som vänder sig till alla som tycker om att baka. Hermesetas är Alla älskar Hembakats samarbetspartner och vi kommer självklart att finnas på plats på mässan. Vi kommer att bjuda på goda havrekakor bakade med Hermesetas Lättströ – för att du ska kunna njuta av sötma utan oönskade kalorier!

Read more...

International Sweeteners Association

Vill du veta mer om hur lågkalori-sötningsmedel används, vilken betydelse de har och hur säkra de är? Då rekommenderar vi att du besöker hemsidan för International Sweeteners Association (ISA).

International Sweeteners Association (ISA) är en ideell organisation som representerar tillverkare och användare av lågkalori-sötningsmedel. Den uppmuntrar forskning om och förbättrar förståelsen för den betydelse som lågkalori-sötningsmedel kan ha som del av en balanserad diet.

(Hemsida på engelska)

Read more...