
Mozarellasallad
Mozarellasallad TILLAGNING: Skär tomaterna och placera dem på ett stort fat. Finhacka rödlöken och strö den över tomaterna tillsammans med basilikabladen. Riv mozzarellan i mindre bitar och fördela över tomaterna. Krydda med nymalen peppar. Tillaga dressingen genom att blanda olivolja, balsamvinäger, Hermesetas Flytande och havssalt i en skål och rör runt. Fördela dressingen över tomatsalladen.

Bakade sparris med Crème fraîche-dressing
Bakade sparris med Crème fraîche-dressing TILLAGNING: Värm ugnen till 230°C (vanlig ugn, inte varmluft). Rensa sparrisarna och fördela dem på en bakplåt med bakplåtspapper. Droppa olivolja över, vänd sparrisarna i oljan och strö med sesamfrön. Finhacka mandlarna och strö dem över det andra. Baka sparrisarna i ugnen i 12 minuter. Tillaga dressingen medan sparrisen bakas: […]

Rabarber gin fizz
Rabarber gin fizz TILLAGNING: Skär rabarbern i små bitar och häll dem i en gryta tillsammans med Hermesetas. Värm långsamt upp till kokpunkten under omrörning och låt det sjuda tills rabarberna lossnar från varandra. Häll de okokta rabarberna i en skål genom en sil och pressa till all vätska har pressats ur rabarberna. Provsmaka och […]

Iskaffe
Iskaffe TILLAGNING: Blanda det kalla kaffet med Hermesetas-Flytande. Fyll två glas med istärningar och häll kaffet över istärningarna. Toppa glaset med helmjölk.

Kokostoppar
Kokostoppar TILLAGNING: Värm ugnen till 200 °C. Häll kokosmjölet i en stor skål. Smält kokosoljan och häll den över kokosmjölet. Knäck äggen i skålen och tillsätt Hermesetas. Rör om ordentligt tills kokossmeten är helt slät. Skölj händerna i kallt vatten och forma kokossmeten till 10 toppar med blöta händer, så att kokosmassan inte fastnar på […]

Tiramisu
Tiramisu TILLAGNING: Häll äggulor och Hermesetas Lättströ i en skål och vispa tills blandningen är ljus och tjock. Tillsätt mascarponen och vispa tills blandningen är slät och jämn. Häll äggvitorna i en ny skål och vispa tills de är luftiga och styva. Vänd försiktigt ner äggvitorna i mascarponeblandningen utan att förlora volymen. Blanda kaffe och […]

Sojamarinerade kycklingspett
Sojamarinerade kycklingspett TILLAGNING: Riv ingefäran fint på ett rivjärn. Häll ingefäran i en skål och tillsätt soja, risvinäger och Hermesetas Flytande. Pressa vitlöksklyftan i skålen och rör runt. Skär kycklinginnerfiléerna på längden och lägg dem i marinaden. Sätt på ett lock på skålen eller täck över skålen med plastfolie och ställ den i kylen i […]

Vietnamesisk pomelosallad
Vietnamesisk pomelosallad TILLAGNING: Skala morötterna och skär dem i tunna stavar. Strimla vitkålen fint. Skala pomelon, skär bort de vita hinnorna och tärna fruktköttet i lagom stora munsbitar. Halvera granatäpplet och skrapa ut kärnorna. Skär chilin i tunna skivor. Hacka koriandern grovt. Lägg alla ingredienser i en stor skål och blanda ordentligt. Rör samman ingredienserna […]

Ananasdröm
Ananasdröm TILLAGNING: Skär bort skalet och rotstocken på ananasen. Skär den i mindre bitar. Lägg ananasbitar, citronsaft, juice och Hermesetas Lättströ i en mixer. Mixa väl. Tillsätt mjölk och mixa ytterligare 30 sekunder. Serveras kyld.

Hallon- & Timjanscones
Hallon- & Timjanscones TILLAGNING: Sätt ugnen på 200 °C över-/undervärme. Täck en bakplåt med bakplåtspapper. Vispa ihop ägg, kärnmjölk och citronskal. Blanda mjöl, socker, bakpulver, bikarbonat och salt. Fördela smöret snabbt i mjölblandningen med fingertopparna, tills bara bitar stora som ärtor kvarstår. Tillsätt ägg-mjölk-blandningen och rör ihop med en slev tills allt bara är blandat. […]
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Nästa sida →