
Veganska kakor

Chiagröt med björnbär

Fruktkaka

Vinbärsmaränger

Scones

Mandelkaka med äpplen

Citronkaka med vit choklad
Citronkaka med vit choklad TILLAGNING: Värm upp ugnen till 200 °C. Klä botten av springformen (18-19 cm) med bakplåtspapper och smöra sidorna. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljpulver och Hermesetas Lättströ i en skål. Smält smöret och knäck äggen i skålen med det smälta smöret. Tillsätt kärnmjölken med saft och finrivet skal från citronerna. Häll de blöta ingredienserna […]

Jordgubbsscones
Jordgubbsscones TILLAGNING: Skölj jordgubbarna och ta bort den gröna delen. Lägg dem i en skål och häll över citronsaft och strö över Hermesetas Lättströ. Blanda försiktigt och ställ skålen åt sidan medan du förbereder resten. Värm ugnen till 200 °C. Blanda mjöl, Hermesetas Lättströ, bakpulver och salt i en skål. Smält smöret i en skål i […]

Iste
Iste TILLAGNING: Värm upp vattnet till 80 °C och häll det över tebladen i en kanna. Låt teet dra efter rekommendation på tepaketet och ta bort tebladen. Låt teet svala helt i kylskåpet. Tillsätt Hermesetas Flytande efter smak. Skär citronen i skivor och lägg skivorna i kannan. Servera med istärningar och dekorera med citronskivor.

Napoleonbakelse med hallon och pistasch
Napoleonbakelse med hallon och pistasch TILLAGNING: Pistaschpasta Häll pistaschnötterna i en mixer och mixa dem ordentligt. Nötterna blir först till mjöl, men efter en stund blir nötterna krämiga och blandningen får en konsistens som jordnötskräm. NOTE: Det är nödvändigt att skapa en större mängd pistaschpasta än vad som behövs i resten av recepten, eftersom det […]
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15
- Nästa sida →