
Rostade kikärtor
Rostade kikärtor TILLAGNING: Värm ugnen till 175 °C. Låt kikärtorna rinna av och häll dem i en skål. Blanda kikärtorna med de övriga ingredienserna och rör om ordentligt. Fördela kikärtorna på en bakplåt med bakplåtspapper och baka i ugnen i cirka 35-45 minuter eller tills de är spröda. ANMÄRKNINGAR: Perfekt som tilltugg eller topping på […]

Kokostoppar
Kokostoppar TILLAGNING: Värm ugnen till 200 °C. Häll kokosmjölet i en stor skål. Smält kokosoljan och häll den över kokosmjölet. Knäck äggen i skålen och tillsätt Hermesetas. Rör om ordentligt tills kokossmeten är helt slät. Skölj händerna i kallt vatten och forma kokossmeten till 10 toppar med blöta händer, så att kokosmassan inte fastnar på […]

Chiagröt med kiwifrukter
Chiagröt med kiwifrukter TILLAGNING: Häll mandelmjölk, chiafrön, Hermesetas Flytande och vaniljpulver i en skål och rör om. Täck skålen med plastfolie och ställ den i kylskåpet över natten. Rör runt i chiagröten så att den inte har klumpar. Tillsätt eventuellt ytterligare mandelmjölk vid behov. Skala 2 kiwifrukter och skär dem i tunna skivor. Tryck fast […]

Tebullar med saffran
Tebullar med saffran TILLAGNING: Smula ner jästen i en stor skål. Smält smöret i en skål, tillsätt mjölk och häll det i skålen med jästen. Rör tills jästen är upplöst. Tillsätt grekisk yoghurt, saffran, Hermesetas, salt och blanda. Tillsätt vetemjölet, lite i taget, under omrörning tills allt mjöl är tillsatt. Knåda degen i 7 minuter […]

Pannkakor med lingon
Pannkakor med lingon TILLAGNING: Häll alla ingredienser till lingonsylten i en kastrull och värm upp långsamt. Låt det småkoka medan vätskan avdunstar och sylten långsamt tjocknar. Undvik att röra för mycket så att bären förblir hela. Häll vetemjöl, salt och Hermesetas Lättströ i en skål. Tillsätt mjölken lite i taget under vispning. Fortsätt tills all […]

Mandelkakor med choklad
Mandelkakor med choklad TILLAGNING: Knäck ägget i en skål och vispa upp det. Tillsätt smör, Hermesetas och vaniljpulver och vispa ihop. Tillsätt därefter mandelmjöl och bakpulver och rör samman. Häll långsamt i mandelmjölken i skålen under vispning. Fortsätt tills all mandelmjölk är tillsatt. Hacka chokladen grovt och vänd ner den i degen. Täck skålen med […]

Spröd granola
Spröd granola TILLAGNING: Värm ugnen till 150°C. Hacka valnötter och cashewnötter grovt och blanda dem i en skål med havregryn, pumpafrön och sesamfrön. Smält kokosoljan i en skål i mikrovågsugnen, droppa Hermesetas Flytande i kokosoljan och häll det i skålen med granolablandningen. Rör runt ordentligt tills oljan är fördelad. Fördela granolan på en bakplåt med bakplåtspapper […]

Tiramisu
Tiramisu TILLAGNING: Häll äggulor och Hermesetas Lättströ i en skål och vispa tills blandningen är ljus och tjock. Tillsätt mascarponen och vispa tills blandningen är slät och jämn. Häll äggvitorna i en ny skål och vispa tills de är luftiga och styva. Vänd försiktigt ner äggvitorna i mascarponeblandningen utan att förlora volymen. Blanda kaffe och […]

Sojamarinerade kycklingspett
Sojamarinerade kycklingspett TILLAGNING: Riv ingefäran fint på ett rivjärn. Häll ingefäran i en skål och tillsätt soja, risvinäger och Hermesetas Flytande. Pressa vitlöksklyftan i skålen och rör runt. Skär kycklinginnerfiléerna på längden och lägg dem i marinaden. Sätt på ett lock på skålen eller täck över skålen med plastfolie och ställ den i kylen i […]

Satay-kyckling
Satay-kyckling TILLAGNING: Skär kycklingen i 2.5 cm stora tärningar. Skala och riv ingefäran och schalottenlöken och lägg dem i en skål. Blanda i krossad vitlök, soja, pressad citron, koriander, Hermesetas Lattströ och chilipulver. Lägg i kycklingbitarna och täck dem väl med marinaden. Täck över dem och förvara dem kalt i upp till 24 timmar. Under […]
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- Nästa sida →