
Hallonmuffins
Hallonmuffins TILLAGNING: Vispa ägg, Hermesetas Lättströ och mjukt smör pösigt. Blanda mjölet med bakpulvret. Häll mjölblandningen i äggblandningen växelvis med mjölken. Smeten måste vara så flytande att den lätt kan hällas i formarna. Blanda till slut i de frysta bären. På så sätt färgar inte bären av sig på smeten och faller inte sönder. Placera […]
Läs mer→

Fruktkompott
Fruktkompott TILLAGNING: Kärna ur frukten och skala den. Ta bort kärnhusen och skär den i bitar. Koka upp alla andra ingredienser under omrörning. Häll frukten i blandningen och låt den puttra under omrörning tills den är mjuk men ännu inte går sönder. Häll genast upp den i burkar och förslut dem väl.
Läs mer→
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 7
- 8
- 9