Avokado Deviled Eggs
Våra Deviled Eggs är djävulskt goda. Servera äggen med avokado- och gräslöksfyllning som förrätt.
Förberedelser
- Koka äggen i 10 minuter tills de är hårdkokta och skölj av dem direkt med kallt vatten. Skala de avsvalnade äggen och dela dem på längden. Lyft försiktigt ur äggulorna och lägg dem i en skål.
- Dela avokadon på mitten. Häll avokadoköttet med 50 ml vatten i skålen med äggulorna och blanda väl. Blanda tills du har fått en jämn massa. Smaka av med senap, äppelcidervinäger, Hermesetas Flytande, salt och peppar.
- Häll den färdiga krämen i en spritspåse och fyll de tomma ägghalvorna med den. Garnera med nymalen peppar och gräslök.
Näringsvärden per portion
402
kj
96
energi (kcal)
7
protein g
1
kolhydrater g
7
fett g
Ingredienser till 6 portioner
| 6 st. | Ägg ,storlek L |
| 0,5 (ca 50 g) | Avokado |
| 50 ml | Vatten |
| 2 tsk | Senap |
| 1 tsk | Äppelcidervinäger |
| 5 droppar | Hermesetas Flytande |
| Salt & peppar | |
| 2 msk | Gräslök |
