Search

Avokado Deviled Eggs

25 min
Salthaltiga livsmedel

Våra Deviled Eggs är djävulskt goda. Servera äggen med avokado- och gräslöksfyllning som förrätt.

Förberedelser

  1. Koka äggen i 10 minuter tills de är hårdkokta och skölj av dem direkt med kallt vatten. Skala de avsvalnade äggen och dela dem på längden. Lyft försiktigt ur äggulorna och lägg dem i en skål.
  2. Dela avokadon på mitten. Häll avokadoköttet med 50 ml vatten i skålen med äggulorna och blanda väl. Blanda tills du har fått en jämn massa. Smaka av med senap, äppelcidervinäger, Hermesetas Flytande, salt och peppar.
  3. Häll den färdiga krämen i en spritspåse och fyll de tomma ägghalvorna med den. Garnera med nymalen peppar och gräslök.

Näringsvärden per portion

402
kj
96
energi (kcal)
7
protein g
1
kolhydrater g
7
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 6 portioner

6 st. Ägg ,storlek L
0,5 (ca 50 g) Avokado
50 ml Vatten
2 tsk Senap
1 tsk Äppelcidervinäger
5 droppar Hermesetas Flytande
Salt & peppar
2 msk Gräslök
6 st. Ägg ,storlek L 0,5 (ca 50 g) Avokado 50 ml Vatten 2 tsk Senap 1 tsk Äppelcidervinäger 5 droppar Hermesetas Flytande Salt & peppar 2 msk Gräslök

Produkter som används

← tillbaka till översikten