Search

Bakade äpplen med pecancrunch

60 min
Bakning
Desserter

Ugnsbakade äpplen med en skorpa av pekannötter: Kryddblandningen av kanel, ingefära, kardemumma och muskot ger en riktig smakexplosion.

Förberedelser

Näringsvärden per portion

1501
kj
357
energi (kcal)
424
protein g
25
kolhydrater g
28
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 4 portioner

4 Äpplen
40 g Grovvalsade havregryn
1 nypa Salt
1 tsk Malen kanel
1/4 tsk Malen ingefära
1/8 tsk Stött kardemumma
1/8 tsk Stött muskotnöt
1 msk Hermesetas Lättströ
30 g Pecannötter
15 g Kokosolja
4 Äpplen 40 g Grovvalsade havregryn 1 nypa Salt 1 tsk Malen kanel 1/4 tsk Malen ingefära 1/8 tsk Stött kardemumma 1/8 tsk Stött muskotnöt 1 msk Hermesetas Lättströ 30 g Pecannötter 15 g Kokosolja

Topping:

2 dl Vispgrädde
2 dl Vispgrädde

Produkter som används

← tillbaka till översikten