Fruktig rödkålssallad med granatäppelkärnor och valnöt
Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.
Förberedelser
- Strimla rödkålen fint med en vass kniv. Lossa granatäppelkärnorna från granatäpplet. Hacka persiljan och blanda med rödkålen och granatäppelkärnorna i en skål.
- Blanda ihop alla ingredienser till dressingen, tillsätt den till den förberedda salladen och blanda. Strax innan serveringen, hacka 2 msk valnötskärnor och strö över salladen.
Näringsvärden per portion
976
kj
232
energi (kcal)
3.5
protein g
7.5
kolhydrater g
21
fett g
Ingredienser till 2 portioner
Till salladen
1/4 | Rödkål |
3 msk | Granatäppelkärnor |
1 msk | Persilja, slät |
2 msk | Valnötskärnor |
Till dressingen
2 msk | Äppelcidervinäger |
2 msk | Valnötsolja |
10 droppar | Hermesetas Flytande |
1/2 tsk | Salt |