Search

Italienska lök-antipasti

40 min
Salthaltiga livsmedel

Italienska aptitretare står för livsglädje – dela dem med andra. Våra lök-antipasti är den perfekta presenten till nästa fest!

Förberedelser

  1. Skala lökarna och skär i strimlor. Värm olivoljan i en kastrull och fräs lökarna tills de blir glaserade (ca 15 minuter).
  2. Deglasera med vinäger och tillsätt Hermesetas Lättströ och salt. Låt sjuda i ytterligare 5 minuter och tillsätt slutligen buljongen.
  3. Låt sjuda på låg värme tills lökarna har mjuknat (ca 10 minuter). Ta bort från plattan och servera antingen direkt eller i glas och förvara i kylskåp efter kylning.

    Tips: Dessa lök-antipasti är fint förpackade och passar utmärkt som en present från köket – till exempel vid nästa grillfest!

Näringsvärden per portion

127
kj
30
energi (kcal)
0.5
protein g
3
kolhydrater g
1.5
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 8 portioner

400 g Lök
1 msk Olivolja
2 msk Vinäger
150 ml Grönsaksbuljong
1 msk Hermesetas Lättströ
1 tsk Salt
400 g Lök 1 msk Olivolja 2 msk Vinäger 150 ml Grönsaksbuljong 1 msk Hermesetas Lättströ 1 tsk Salt

Produkter som används

← tillbaka till översikten