Search

Kryddiga tofugrillspett med paprika och zucchini

25 min
Salthaltiga livsmedel

Würzige Abwechslung für Ihre vegane Sommerparty: Marinierte Grillspiesse mit Räuchertofu, Paprika und Zucchini. Leicht und lecker!

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en liten skål med en sked. Saltet ska ha löst upp sig.
  2. Skär grönsakerna för spetten och den rökta tofun i ungefär lika stora skivor och sätt på dem efter varandra på bambusspett. Pensla de färdiga spetten med den förberedda marinaden och låt dem helst dra i minst 30 minuter innan de läggs på grillen.
  3. Grilla de färdiga spetten från alla sidor på medelhög värme och servera dem varma. Färska sallader och bröd passar bra till dem.

Näringsvärden per portion

1650
kj
393
energi (kcal)
14.5
protein g
11.5
kolhydrater g
32.5
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 2 portioner

För spetten

150 g Rökt tofu
1 st. Zucchini
1 st. Röd paprika
2 st. Salladslök
150 g Rökt tofu 1 st. Zucchini 1 st. Röd paprika 2 st. Salladslök

Till marinaden

50 ml Rapsolja
1 msk Soja
10 droppar Hermesetas Flytande
1 tsk Paprikapulver
1/2 tsk Chilipulver
1/2 tsk Oregano
1/2 tsk Salt
50 ml Rapsolja 1 msk Soja 10 droppar Hermesetas Flytande 1 tsk Paprikapulver 1/2 tsk Chilipulver 1/2 tsk Oregano 1/2 tsk Salt

Produkter som används

← tillbaka till översikten