Search

Laxsmörgås med romsås

30 min
Salthaltiga livsmedel

Förberedelser

Näringsvärden per portion

1513
kj
362
energi (kcal)
21
protein g
22
kolhydrater g
19
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 8 portioner

Lax:

500 g Laxfilé
2 tsk Grovt havssalt
2 tsk Hermesetas Lättströ
1 tsk Grovmalen vitpeppar
1 dl Hackad dill
500 g Laxfilé 2 tsk Grovt havssalt 2 tsk Hermesetas Lättströ 1 tsk Grovmalen vitpeppar 1 dl Hackad dill

Romsås:

2 Burkar (à 200 g) lätt gräddfil (17%)
125 g Stenbits- eller forellrom
2 Hermesetas Lättströ
1 dl Hackad gräslök
1-2 tsk Grovmalen svartpeppar
2 Burkar (à 200 g) lätt gräddfil (17%) 125 g Stenbits- eller forellrom 2 Hermesetas Lättströ 1 dl Hackad gräslök 1-2 tsk Grovmalen svartpeppar

Till servering:

8 Skivor fullkornsbröd
Grovmalen svartpeppar
Hackad dill eller gräslök
8 Skivor fullkornsbröd Grovmalen svartpeppar Hackad dill eller gräslök

Produkter som används

← tillbaka till översikten