Search

Low Carb Chocolate Brownies med zucchini

40 min
Bakning

Sunda desserter med ovanliga ingredienser är nyttigt för både kropp och själ! Testa våra saftiga Low Carb Chocolate Brownies med zucchini!

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 180 °C över-/undervärme.
    Skölj och riv zucchinin fint. Hacka chokladen fint och lägg den åt sidan.
  2. Vispa två ägg med det smälta smöret i en matberedare. Blanda de torra ingredienserna väl i en skål, tillsätt smör- och äggblandningen och rör om ordentligt. Lägg i den rivna zucchinin och den hackade chokladen under degen efter hand.
  3. Lägg den färdiga degen i en smord ugnsform (25 x 25 cm), strö över kakaokrosset och baka i ugnen i 30 minuter.

    Tips: Strö gärna lite Hermesetas Lättströ över de färdiga browniesarna innan servering.

Näringsvärden per portion

927
kj
221
energi (kcal)
9
protein g
6.5
kolhydrater g
17.5
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 9 portioner

1 Zucchini (ca 300 g)
2 Ägg
75 g Smör, smält
100 g Mandel, malen
50 g Mandelmjöl
40 g Kakaopulver
13 g Hermesetas Lättströ
2 tsk Bakpulver
1 nypa Salt
50 g Choklad (minst 70 % kakao)
1 msk Kakaokross
1 Zucchini (ca 300 g) 2 Ägg 75 g Smör, smält 100 g Mandel, malen 50 g Mandelmjöl 40 g Kakaopulver 13 g Hermesetas Lättströ 2 tsk Bakpulver 1 nypa Salt 50 g Choklad (minst 70 % kakao) 1 msk Kakaokross

Produkter som används

← tillbaka till översikten