Melonglass på pinne med mynta
Sommerfeeling aus dem Gefrierfach: Verwandeln Sie Cantaloupe Melonen, Zitronensaft, Zitronenschale und Minze ganz leicht in ein fruchtiges Eis am Stiel.
Förberedelser
- Skär bort skalet på nätmelonen, kärna ur den och mixa den fint i en köksmaskin tillsammans med Hermesetas Lättströ, citronsaft, citronskal och mynta ca 60 sekunder på högsta nivån.
- Fördela melonmassan i 6 glassformar, stick ner pinnar i formarna och låt dem bli genomfrysta i frysen.
Näringsvärden per portion
105
kj
25
energi (kcal)
0.5
protein g
5.5
kolhydrater g
Ingredienser till 6 portioner
1/2 (ca 400 g melonfruktkött) | Nätmelon |
2 msk | Hermesetas Lättströ |
2 msk | Citronsaft |
1 tsk | Citronskal |
1 msk | Mynta |