Search

Snabb körsbärsglass

10 min
Desserter

Jogurt, Rahm, Kirschen und 2 Esslöffel Assugrin: 4 Zutaten für ein schnelles Kirsch Glacé, das noch lange in Erinnerung bleibt.

Förberedelser

  1. Pulvrisera de frysta körsbären och Hermesetas Lättströ så mycket som möjligt i en matberedare. Blanda yoghurt och grädde och tillsätt långsamt. Servera direkt och njut.

    Tips: Även utan en kraftfull matberedare kan receptet enkelt realiseras. Låt körsbären tina i 10 minuter och mixa dem tillsammans med Hermesetas Lättströ, yoghurt och grädde. Häll sedan den färdiga körsbärsblandningen i en skål med låga kanter i frysen. Rör om en gång i halvtimmen och vänta tills glassen kristalliseras. Du kan också bättra på om glassen har blivit för rinnande.

Näringsvärden per portion

941
kj
224
energi (kcal)
4.5
protein g
26.5
kolhydrater g
11.5
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 2 portioner

300 g körsbär, frusna
2 msk Hermesetas Lättströ
100 g yoghurt
50 g grädde
300 g körsbär, frusna 2 msk Hermesetas Lättströ 100 g yoghurt 50 g grädde

Produkter som används

← tillbaka till översikten