Spaghetti Bolognese
Förberedelser
Näringsvärden per portion
1797
kj
427
energi (kcal)
35
protein g
35.5
kolhydrater g
13.5
fett g
Ingredienser till 4 portioner
2 tsk | Olivolja |
1 | Gul lök |
2 | Morötter |
4 | Stora vitlöksklyftor |
500 g | Nötfärs |
Salt och peppar | |
2 dl | Rödvin |
400 g | Krossade tomater (1 burk) |
400 g | Körsbärstomater |
140 g | Tomatpuré (1 liten burk) |
2 tsk | Torkad oregano |
1 tsk | Torkad timjan |
En nypa | Chiliflingor |
1 | Lagerblad |
10 droppar | Hermesetas Flytande |
2 msk | Färsk basilika |
2 msk | Färsk pasta/spaghetti |
Topping:
Parmesan | |
Färsk basilika |