Vegetarisk kålpudding
Förberedelser
Näringsvärden per portion
467
kj
112
energi (kcal)
5
protein g
13
kolhydrater g
5
fett g
Ingredienser till 10 portioner
Vegetarisk kålpudding:
1 1/2 kg | Vitkål |
2–3 dl | Vatten |
1 liten (200 g) | Squash |
3 (450 g) | Paprikor |
2 | Lökar |
1 | Aubergine |
6 | Vitlöksklyftor |
2 mak | Olja |
Buljong:
8 dl | Vatten |
2 | Grönsaksbuljongtärningar |
2 msk | Hermesetas Lättströ |
2 tsk | Mejram |
1 tsk | Grovmalen svartpeppar |
1/2 –1 tsk | Salt |
50 g | Toppa med riven ost (fetthalt 15–18 %) |
Till servering:
200 g | Lingon |
1/2 dl | Hermesetas Lättströ |