Search

Vegetarisk kålpudding

105 min
Salthaltiga livsmedel

Förberedelser

Näringsvärden per portion

467
kj
112
energi (kcal)
5
protein g
13
kolhydrater g
5
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 10 portioner

Vegetarisk kålpudding:

1 1/2 kg Vitkål
2–3 dl Vatten
1 liten (200 g) Squash
3 (450 g) Paprikor
2 Lökar
1 Aubergine
6 Vitlöksklyftor
2 mak Olja
1 1/2 kg Vitkål 2–3 dl Vatten 1 liten (200 g) Squash 3 (450 g) Paprikor 2 Lökar 1 Aubergine 6 Vitlöksklyftor 2 mak Olja

Buljong:

8 dl Vatten
2 Grönsaksbuljongtärningar
2 msk Hermesetas Lättströ
2 tsk Mejram
1 tsk Grovmalen svartpeppar
1/2 –1 tsk Salt
50 g Toppa med riven ost (fetthalt 15–18 %)
8 dl Vatten 2 Grönsaksbuljongtärningar 2 msk Hermesetas Lättströ 2 tsk Mejram 1 tsk Grovmalen svartpeppar 1/2 –1 tsk Salt 50 g Toppa med riven ost (fetthalt 15–18 %)

Till servering:

200 g Lingon
1/2 dl Hermesetas Lättströ
200 g Lingon 1/2 dl Hermesetas Lättströ

Produkter som används

← tillbaka till översikten