Chokladdessert
TILLAGNING:
Blanda ströbrödet med Hermesetas Lättströ, kakao och snabbkaffepulver. Vispa grädden tills den tjocknar. Spara 4 hallon till garnering och hacka resten grovt. Häll lager av grädde, ströbrödsblandning och hackade hallon i höga glas. Avsluta med ett lager vispgrädde. Låt desserten stå i kylen över natten och garnera varje glas med ett hallon och en kvist mynta.
Allmän information
Ingredienser
Färskt ströbröd av rågbröd
75 g
Hermesetas Lättströ
6 msk
Kakao
2 msk
Snabbkaffepulver
1 tsk
Lågkalori-vispgrädde
300 ml
Hallon
100 g
Några kvistar mynta
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
4768
1192
kcal
1136
284
Protein g
20
5
Kolhydrat g
56
14
Fett g
92
23