Search

Fruktig rödkålssallad med granatäppelkärnor och valnöt

15 min
Sallader

Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.

Förberedelser

  1. Strimla rödkålen fint med en vass kniv. Lossa granatäppelkärnorna från granatäpplet. Hacka persiljan och blanda med rödkålen och granatäppelkärnorna i en skål.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen, tillsätt den till den förberedda salladen och blanda. Strax innan serveringen, hacka 2 msk valnötskärnor och strö över salladen.

Näringsvärden per portion

976
kj
232
energi (kcal)
3.5
protein g
7.5
kolhydrater g
21
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 2 portioner

Till salladen

1/4 Rödkål
3 msk Granatäppelkärnor
1 msk Persilja, slät
2 msk Valnötskärnor
1/4 Rödkål 3 msk Granatäppelkärnor 1 msk Persilja, slät 2 msk Valnötskärnor

Till dressingen

2 msk Äppelcidervinäger
2 msk Valnötsolja
10 droppar Hermesetas Flytande
1/2 tsk Salt
2 msk Äppelcidervinäger 2 msk Valnötsolja 10 droppar Hermesetas Flytande 1/2 tsk Salt

Produkter som används

← tillbaka till översikten