Recept

Fruktig rödkålssallad med granatäppelkärnor och valnöt

Otroligt enkel och ovanligt läcker - denna fruktiga rödkålssallad med granatäppel- och valnötskärnor är utmärkt till din hälsosamma lunchrast.

Preparatet:

  1. Strimla rödkålen fint med en vass kniv. Lossa granatäppelkärnorna från granatäpplet. Hacka persiljan och blanda med rödkålen och granatäppelkärnorna i en skål.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen, tillsätt den till den förberedda salladen och blanda. Strax innan serveringen, hacka 2 msk valnötskärnor och strö över salladen.
Allmän information
Klar om:
15 minuter
Kalori p.p.:
232
Produkt:
Delar:
2
Ingredienser
Till salladen
Rödkål
1/4
Granatäppelkärnor
3 msk
Persilja, slät
1 msk
Valnötskärnor
2 msk
Till dressingen
Äppelcidervinäger
2 msk
Valnötsolja
2 msk
Hermesetas Flytande
10 droppar
Salt
1/2 tsk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
1953
976
kcal
465
232
Protein g
7
3.5
Kolhydrat g
14.5
7.5
Fett g
42
21