Recept

Italienska lök-antipasti

Italienska aptitretare står för livsglädje – dela dem med andra. Våra lök-antipasti är den perfekta presenten till nästa fest!

Preparatet:

  1. Skala lökarna och skär i strimlor. Värm olivoljan i en kastrull och fräs lökarna tills de blir glaserade (ca 15 minuter).
  2. Deglasera med vinäger och tillsätt Hermesetas Lättströ och salt. Låt sjuda i ytterligare 5 minuter och tillsätt slutligen buljongen.
  3. Låt sjuda på låg värme tills lökarna har mjuknat (ca 10 minuter). Ta bort från plattan och servera antingen direkt eller i glas och förvara i kylskåp efter kylning.

    Tips: Dessa lök-antipasti är fint förpackade och passar utmärkt som en present från köket – till exempel vid nästa grillfest!
Allmän information
Klar om:
40 minuter
Kalori p.p.:
30
Produkt:
Delar:
8
Ingredienser
Lök
400 g
Olivolja
1 msk
Vinäger
2 msk
Grönsaksbuljong
150 ml
Hermesetas Lättströ
1 msk
Salt
1 tsk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
1016
127
kcal
242
30
Protein g
5.5
0.5
Kolhydrat g
28.5
3
Fett g
11.5
1.5