Kokostoppar
TILLAGNING:
Värm ugnen till 200 °C.
Häll kokosmjölet i en stor skål. Smält kokosoljan och häll den över kokosmjölet. Knäck äggen i skålen och tillsätt Hermesetas. Rör om ordentligt tills kokossmeten är helt slät. Skölj händerna i kallt vatten och forma kokossmeten till 10 toppar med blöta händer, så att kokosmassan inte fastnar på fingrarna. Fördela kokostopparna på en bakplåt med bakplåtspapper och baka i ugnen i cirka 15 minuter eller tills de är gyllene på toppen.
Allmän information
Ingredienser
Kokosmjöl
200 g
Kokosolja
60 g
Ägg
2
Hermesetas-Lättströ
8 g
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
8992
899
kcal
2141
214
Protein g
56
5.5
Kolhydrat g
24
2.5
Fett g
160
16