Low Carb Chocolate Brownies med zucchini
Sunda desserter med ovanliga ingredienser är nyttigt för både kropp och själ! Testa våra saftiga Low Carb Chocolate Brownies med zucchini!
Preparatet:
- Sätt ugnen på 180 °C över-/undervärme.
Skölj och riv zucchinin fint. Hacka chokladen fint och lägg den åt sidan. - Vispa två ägg med det smälta smöret i en matberedare. Blanda de torra ingredienserna väl i en skål, tillsätt smör- och äggblandningen och rör om ordentligt. Lägg i den rivna zucchinin och den hackade chokladen under degen efter hand.
- Lägg den färdiga degen i en smord ugnsform (25 x 25 cm), strö över kakaokrosset och baka i ugnen i 30 minuter.
Tips: Strö gärna lite Hermesetas Lättströ över de färdiga browniesarna innan servering.
Allmän information
Ingredienser
Zucchini (ca 300 g)
1
Ägg
2
Smör, smält
75 g
Mandel, malen
100 g
Mandelmjöl
50 g
Kakaopulver
40 g
Hermesetas Lättströ
13 g
Bakpulver
2 tsk
Salt
1 nypa
Choklad (minst 70 % kakao)
50 g
Kakaokross
1 msk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
8343
927
kcal
1986
221
Protein g
80
9
Kolhydrat g
57.5
6.5
Fett g
156.5
17.5