Search

Melonglass på pinne med mynta

10 min
Desserter

Sommerfeeling aus dem Gefrierfach: Verwandeln Sie Cantaloupe Melonen, Zitronensaft, Zitronenschale und Minze ganz leicht in ein fruchtiges Eis am Stiel.

Förberedelser

  1. Skär bort skalet på nätmelonen, kärna ur den och mixa den fint i en köksmaskin tillsammans med Hermesetas Lättströ, citronsaft, citronskal och mynta ca 60 sekunder på högsta nivån.
  2. Fördela melonmassan i 6 glassformar, stick ner pinnar i formarna och låt dem bli genomfrysta i frysen.

Näringsvärden per portion

105
kj
25
energi (kcal)
0.5
protein g
5.5
kolhydrater g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 6 portioner

1/2 (ca 400 g melonfruktkött) Nätmelon
2 msk Hermesetas Lättströ
2 msk Citronsaft
1 tsk Citronskal
1 msk Mynta
1/2 (ca 400 g melonfruktkött) Nätmelon 2 msk Hermesetas Lättströ 2 msk Citronsaft 1 tsk Citronskal 1 msk Mynta

Produkter som används

← tillbaka till översikten