Recept

Melonglass på pinne med mynta

Sommarkänsla ur frysen: Förvandla helt enkelt nätmeloner, citronsaft, citronskal och mynta till fruktig pinnglass.

Preparatet:

  1. Skär bort skalet på nätmelonen, kärna ur den och mixa den fint i en köksmaskin tillsammans med Hermesetas Lättströ, citronsaft, citronskal och mynta ca 60 sekunder på högsta nivån.
  2. Fördela melonmassan i 6 glassformar, stick ner pinnar i formarna och låt dem bli genomfrysta i frysen.
Allmän information
Klar om:
10 minuter
Kalori p.p.:
25
Produkt:
Delar:
6
Ingredienser
Nätmelon
1/2 (ca 400 g melonfruktkött)
Hermesetas Lättströ
2 msk
Citronsaft
2 msk
Citronskal
1 tsk
Mynta
1 msk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
630
105
kcal
150
25
Protein g
3
0.5
Kolhydrat g
33.5
5.5
Fett g
0.5