Melonsallad
TILLAGNING:
Skär melonerna i små bitar och skiva fikonen. Skala avokadon och ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Häll melon, fikon och avokado i en stor skål och rör försiktigt runt. Strö över fetaost, rostade mandlar och vattenkrasse. Tillaga dressingen genom att blanda balsamico, olivolja och Hermesetas Flytande i en liten skål. Häll lite dressing över salladen strax innan servering.
Allmän information
Ingredienser
Melonsallad:
Nätmelon (vägd utan skal)
250 g
Vattenmelon(vägd utan skal)
400 g
Fikon
2
Avokado
1
Fetaost
80 g
Rostade mandlar
20 g
En liten handfull (10 g) vattenkrasse
Dressing:
Vit balsamico
2 msk
Olivolja
2 msk
Hermesetas Flytande
15 droppar
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
3175
794
kcal
756
189
Protein g
23
5.5
Kolhydrat g
60
15
Fett g
46
11.5