Search

Müsli-cookies

20 min
Bakning
Desserter

Müsli, en läcker schweizisk uppfinning, här som runda kakor. Testa våra cookies med dinkelmjöl, finrivet äpple och havregryn.

Förberedelser

  1. Knåda alla ingredienserna till degen till en fast deg och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.
  2. Värm ugnen till 180 °C över-/undervärme. Forma 30 små kulor av degen. Lägg dem på en plåt och platta till dem lite grann. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt dem kallna helt på ett galler.

Näringsvärden per portion

272
kj
65
energi (kcal)
1
protein g
6.5
kolhydrater g
4
fett g
← tillbaka till översikten

Ingredienser till 30 portioner

120 g Smör, kallt
150 g Havregryn, små
50 g Dinkelmjöl
10 g Hermesetas Lättströ
1 tsk Bakpulver
1/2 tsk Kanel
1 nypa Salt
1 st. Ägg (storlek M)
1 st (ca 80 g) Äpple, finrivet
80 g Russin
120 g Smör, kallt 150 g Havregryn, små 50 g Dinkelmjöl 10 g Hermesetas Lättströ 1 tsk Bakpulver 1/2 tsk Kanel 1 nypa Salt 1 st. Ägg (storlek M) 1 st (ca 80 g) Äpple, finrivet 80 g Russin

Produkter som används

← tillbaka till översikten