Recept

Sojamarinerade kycklingspett

TILLAGNING:

Riv ingefäran fint på ett rivjärn. Häll ingefäran i en skål och tillsätt soja, risvinäger och Hermesetas Flytande. Pressa vitlöksklyftan i skålen och rör runt. Skär kycklinginnerfiléerna på längden och lägg dem i marinaden. Sätt på ett lock på skålen eller täck över skålen med plastfolie och ställ den i kylen i minst 6 timmar. Trä kycklingköttet på spett och stek spetten i en stekpanna med rikligt med olja på hög värme. Vänd spetten så att kycklingen steks på alla sidor. Strö koriander över kycklingspetten innan servering.

Allmän information
Klar om:
30 minuter
Kalori p.p.:
288
Produkt:
Delar:
2
Ingredienser
Ingefära
25 g
Soja
0.25 dl
Risvinäger
1 msk
Hermesetas Flytande
10 droppar
Vitlöksklyfta
1
Kycklinginnerfilé
300 g
Smakneutral vegetabilisk olja
Koriander
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
2415
1208
kcal
575
288
Protein g
78
39
Kolhydrat g
9
5
Fett g
24
12