Spaghetti Bolognese
Förberedelser
Näringsvärden per portion
1797
kj
427
energi (kcal)
35
protein g
35.5
kolhydrater g
13.5
fett g
Ingredienser till 4 portioner
| 2 tsk | Olivolja |
| 1 | Gul lök |
| 2 | Morötter |
| 4 | Stora vitlöksklyftor |
| 500 g | Nötfärs |
| Salt och peppar | |
| 2 dl | Rödvin |
| 400 g | Krossade tomater (1 burk) |
| 400 g | Körsbärstomater |
| 140 g | Tomatpuré (1 liten burk) |
| 2 tsk | Torkad oregano |
| 1 tsk | Torkad timjan |
| En nypa | Chiliflingor |
| 1 | Lagerblad |
| 10 droppar | Hermesetas Flytande |
| 2 msk | Färsk basilika |
| 2 msk | Färsk pasta/spaghetti |
Topping:
| Parmesan | |
| Färsk basilika |
