Tomatsallad (vegan)
Det här receptet ger dig enkelt en balanserad kost: Säsongens nyskördade grönsaker i en härlig blandning, fräscha örter och en lätt, vegansk dressing blir till en vegansk sommarsallad.
Preparatet:
- Skölj tomater, smågurkor och spenat. Skär tomater och smågurkor i skivor. Blanda salladen på ett stort fat med spenaten underst och tomaterna ovanpå.
- Dressing: Häll alla ingredienser till dressingen i en liten skål och rör ihop den. Sprid ut dressingen över salladen före servering.
Allmän information
Ingredienser
Sallad:
Blandade körsbärstomater
250 g
Smågurkor
50 g
Spenatblad
100 g
Dressing:
Äppelcidervinäger
2 msk
Senap
1/4 tsk
Hermesetas Flytande
10 droppar
Olivolja
2 msk
Balsamico
1 tsk
Salt
1/4 tsk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
1105
276
kcal
263
66
Protein g
5.5
1.5
Kolhydrat g
11
3
Fett g
21.5
5.5