Recept

Varm hallontårta

TILLAGNING:

Tina smördegsplattorna. Lägg dem omlott, tryck ihop och kavla ut degen och klä en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Sätt ugnen på 200ºC. Förgrädda smördegen ca 10 minuter. Lägg på hallonen. Om du använder frysta hallon vänd dem i potatismjöl. Vispa ägg, äggulor, Hermesetas Lättströ och minimjölk. Häll äggblandningen över hallonen. Grädda tårtan nederst i ugnen ca 25 minuter.

Allmän information
Klar om:
45 minuter
Kalori p.p.:
98
Produkt:
Delar:
12
Ingredienser
Frysta smördegsplattor
175 g
Hallon
500 g
Ägg
2
Äggulor
2
Hermesetas Lattströ
1 1/2 dl
Minimjölk
1 1/4
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
4908
409
kcal
1176
98
Kolhydrat g
83
3.2
Fett g
73
6