
Osötat naturligt äppelmos med kanelsmak
Osötat naturligt äppelmos med kanelsmak TILLAGNING: Skala och dela äpplena i mindre bitar. Koka samman alla ingredienserna under lock i kastrull under tio minuter, rör under tiden. Om äppelbitarna inte kokat sönder, använd en stavmixer och kör till en slät äppelmos. Ta då ur kanelstängerna under tiden du mixar moset, och lägg sedan tillbaka dem […]

Fruktbål
Fruktbål TILLAGNING: Mixa juice, citronsaft, banan och Hermesetas Lättströ väl i en mixer. Häll i vatten och iskuber. Servera direkt i glas.

Fruktkompott
Fruktkompott TILLAGNING: Kärna ur frukten och skala den. Ta bort kärnhusen och skär den i bitar. Koka upp alla andra ingredienser under omrörning. Häll frukten i blandningen och låt den puttra under omrörning tills den är mjuk men ännu inte går sönder. Häll genast upp den i burkar och förslut dem väl.
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 9
- 10
- 11