
Vinbärsmaränger

Tomatsallad (vegan)

Havrecookies med mörk choklad

Grön smoothie med spenat och gröna druvor

Grillade nektariner med mascarponekräm

Melonsallad
Melonsallad TILLAGNING: Skär melonerna i små bitar och skiva fikonen. Skala avokadon och ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Häll melon, fikon och avokado i en stor skål och rör försiktigt runt. Strö över fetaost, rostade mandlar och vattenkrasse. Tillaga dressingen genom att blanda balsamico, olivolja och Hermesetas Flytande i en liten skål. Häll lite […]

Majskolvar med koriandersmör
Majskolvar med koriandersmör TILLAGNING: Plocka bort bladen från majskolvarna och ta bort trådarna. Koka majskolvarna i en stor gryta med lättsaltat vatten i 7-8 minuter. Skölj koriandern och finhacka den. Häll den i en liten skål och tillsätt smör, färskost, limesaft, Hermesetas Flytande, salt och peppar. Rör runt. Servera de varma majskolvarna med koriandersmör vid […]

Iste
Iste TILLAGNING: Värm upp vattnet till 80 °C och häll det över tebladen i en kanna. Låt teet dra efter rekommendation på tepaketet och ta bort tebladen. Låt teet svala helt i kylskåpet. Tillsätt Hermesetas Flytande efter smak. Skär citronen i skivor och lägg skivorna i kannan. Servera med istärningar och dekorera med citronskivor.

Stekt spetskål
Stekt spetskål TILLAGNING: Plocka bort de yttersta bladen på spetskålhuvudena och skär dem i tärningar. Smält smöret i pannan och stek spetskålhuvudena på medelhög värme under 2-3 minuter på varje sida tills de blir gyllenbruna. Strö lite salt över spetskålen under stekning. Häll olivolja och limesaft i en liten skål. Finhacka myntabladen och häll dem […]

Bananvåfflor
Bananvåfflor TILLAGNING: Skala bananerna och lägg dem i en mixer. Häll mjölken i mixern, knäck i ägget och blanda. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda tills smeten är jämn och slät. Häll smeten i ett förvärmt våffeljärn och tillaga våfflorna tills de är gyllene och spröda.
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 11
- Nästa sida →