Search

Tid: 0 – 30 min

Vinbärsmaränger

Läs mer

Tomatsallad (vegan)

Läs mer

Havrecookies med mörk choklad

Läs mer

Grön smoothie med spenat och gröna druvor

Läs mer

Grillade nektariner med mascarponekräm

Läs mer

Melonsallad

Melonsallad TILLAGNING: Skär melonerna i små bitar och skiva fikonen. Skala avokadon och ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Häll melon, fikon och avokado i en stor skål och rör försiktigt runt. Strö över fetaost, rostade mandlar och vattenkrasse. Tillaga dressingen genom att blanda balsamico, olivolja och Hermesetas Flytande i en liten skål. Häll lite […]

Läs mer

Majskolvar med koriandersmör

Majskolvar med koriandersmör TILLAGNING: Plocka bort bladen från majskolvarna och ta bort trådarna. Koka majskolvarna i en stor gryta med lättsaltat vatten i 7-8 minuter. Skölj koriandern och finhacka den. Häll den i en liten skål och tillsätt smör, färskost, limesaft, Hermesetas Flytande, salt och peppar. Rör runt. Servera de varma majskolvarna med koriandersmör vid […]

Läs mer

Iste

Iste TILLAGNING: Värm upp vattnet till 80 °C och häll det över tebladen i en kanna. Låt teet dra efter rekommendation på tepaketet och ta bort tebladen. Låt teet svala helt i kylskåpet. Tillsätt Hermesetas Flytande efter smak. Skär citronen i skivor och lägg skivorna i kannan. Servera med istärningar och dekorera med citronskivor.

Läs mer

Stekt spetskål

Stekt spetskål TILLAGNING: Plocka bort de yttersta bladen på spetskålhuvudena och skär dem i tärningar. Smält smöret i pannan och stek spetskålhuvudena på medelhög värme under 2-3 minuter på varje sida tills de blir gyllenbruna. Strö lite salt över spetskålen under stekning. Häll olivolja och limesaft i en liten skål. Finhacka myntabladen och häll dem […]

Läs mer

Bananvåfflor

Bananvåfflor TILLAGNING: Skala bananerna och lägg dem i en mixer. Häll mjölken i mixern, knäck i ägget och blanda. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda tills smeten är jämn och slät. Häll smeten i ett förvärmt våffeljärn och tillaga våfflorna tills de är gyllene och spröda.

Läs mer