Search

Produkt: Flytande

Grön smoothie med spenat och gröna druvor

Läs mer

Grillade nektariner med mascarponekräm

Läs mer

Hallon-banan-glass

Läs mer

Melonsallad

Melonsallad TILLAGNING: Skär melonerna i små bitar och skiva fikonen. Skala avokadon och ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Häll melon, fikon och avokado i en stor skål och rör försiktigt runt. Strö över fetaost, rostade mandlar och vattenkrasse. Tillaga dressingen genom att blanda balsamico, olivolja och Hermesetas Flytande i en liten skål. Häll lite […]

Läs mer

Majskolvar med koriandersmör

Majskolvar med koriandersmör TILLAGNING: Plocka bort bladen från majskolvarna och ta bort trådarna. Koka majskolvarna i en stor gryta med lättsaltat vatten i 7-8 minuter. Skölj koriandern och finhacka den. Häll den i en liten skål och tillsätt smör, färskost, limesaft, Hermesetas Flytande, salt och peppar. Rör runt. Servera de varma majskolvarna med koriandersmör vid […]

Läs mer

Blåbärsglassar

Blåbärsglassar TILLAGNING: Skala bananerna och skölj blåbären. Häll alla ingredienserna i en mixer och mixa tills du har en jämn smoothie utan klumpar. Häll smoothien i glassformar och ställ formarna i frysen i minst 6 timmar tills de är genomfrusna.

Läs mer

Iste

Iste TILLAGNING: Värm upp vattnet till 80 °C och häll det över tebladen i en kanna. Låt teet dra efter rekommendation på tepaketet och ta bort tebladen. Låt teet svala helt i kylskåpet. Tillsätt Hermesetas Flytande efter smak. Skär citronen i skivor och lägg skivorna i kannan. Servera med istärningar och dekorera med citronskivor.

Läs mer

Stekt spetskål

Stekt spetskål TILLAGNING: Plocka bort de yttersta bladen på spetskålhuvudena och skär dem i tärningar. Smält smöret i pannan och stek spetskålhuvudena på medelhög värme under 2-3 minuter på varje sida tills de blir gyllenbruna. Strö lite salt över spetskålen under stekning. Häll olivolja och limesaft i en liten skål. Finhacka myntabladen och häll dem […]

Läs mer

Broccoli- och blomkålssallad

Broccoli- och blomkålssallad TILLAGNING: Skölj broccoli och blomkål och skär dem i små buketter. Häll dem i en kastrull med lite kokande vatten i botten, lägg på locket och blanchera i 2 minuter. Låt vattnet rinna av och låt broccolin och blomkålen kylas ner. Skär rödlöken i små tärningar. Stek kalkonbacon i en panna tills […]

Läs mer

Mozarellasallad

Mozarellasallad TILLAGNING: Skär tomaterna och placera dem på ett stort fat. Finhacka rödlöken och strö den över tomaterna tillsammans med basilikabladen. Riv mozzarellan i mindre bitar och fördela över tomaterna. Krydda med nymalen peppar. Tillaga dressingen genom att blanda olivolja, balsamvinäger, Hermesetas Flytande och havssalt i en skål och rör runt. Fördela dressingen över tomatsalladen.

Läs mer