Search

Säsong: Sommar

Glace au Matcha

Matcha-glass

Läs mer

Granola-morgonpajer

Läs mer
Gâteau à la framboise sans cuisson avec base cacao et noix de cajou

Rå hallonkaka med kakao och cashew

Läs mer
Gâteau aux fruits

Fruktkaka

Läs mer

Tomatsallad (vegan)

Läs mer

Grillade nektariner med mascarponekräm

Läs mer

Hallon-banan-glass

Läs mer

Jordgubbsscones

Jordgubbsscones TILLAGNING: Skölj jordgubbarna och ta bort den gröna delen. Lägg dem i en skål och häll över citronsaft och strö över Hermesetas Lättströ. Blanda försiktigt och ställ skålen åt sidan medan du förbereder resten. Värm ugnen till 200 °C. Blanda mjöl, Hermesetas Lättströ, bakpulver och salt i en skål. Smält smöret i en skål i […]

Läs mer

Melonsallad

Melonsallad TILLAGNING: Skär melonerna i små bitar och skiva fikonen. Skala avokadon och ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Häll melon, fikon och avokado i en stor skål och rör försiktigt runt. Strö över fetaost, rostade mandlar och vattenkrasse. Tillaga dressingen genom att blanda balsamico, olivolja och Hermesetas Flytande i en liten skål. Häll lite […]

Läs mer

Majskolvar med koriandersmör

Majskolvar med koriandersmör TILLAGNING: Plocka bort bladen från majskolvarna och ta bort trådarna. Koka majskolvarna i en stor gryta med lättsaltat vatten i 7-8 minuter. Skölj koriandern och finhacka den. Häll den i en liten skål och tillsätt smör, färskost, limesaft, Hermesetas Flytande, salt och peppar. Rör runt. Servera de varma majskolvarna med koriandersmör vid […]

Läs mer