
Aprikossufflé
Aprikossufflé TILLAGNING: Lägg aprikoserna och den skalade apelsinen i en kastrull med 450 ml vatten och förväll frukten sakta i 30 minuter tills den blir mjuk. Lägg under tiden gelatinet i en liten skål, häll över apelsinjuicen och låt gelatinet dra. När frukten är mjuk tillsätter du det uppmjukade gelatinet och rör om tills det […]

Orientalisk apelsinsallad
Orientalisk Apelsinsallad TILLAGNING: Skala och skär apelsinerna i delar. Blanda apelsinblomste, Hermesetas Flytande, kanel samt skal och juice av citron. Sprid blandningen över apelsinbitarna. Ställ i kylskåp i 1 timme. Skär dadlarna i strimlor, pistagenötterna i små bitar och granatäpplet i halvor, ta ur kärnorna. Sprid ut över apelsinbitarna. Garnera salladen med myntablad.

Fruktkompott
Fruktkompott TILLAGNING: Kärna ur frukten och skala den. Ta bort kärnhusen och skär den i bitar. Koka upp alla andra ingredienser under omrörning. Häll frukten i blandningen och låt den puttra under omrörning tills den är mjuk men ännu inte går sönder. Häll genast upp den i burkar och förslut dem väl.
- ← Föregående sida
- 1
- …
- 3
- 4
- 5