Search

Säsong: Vår

Granola-morgonpajer

Läs mer
Gâteau à la framboise sans cuisson avec base cacao et noix de cajou

Rå hallonkaka med kakao och cashew

Läs mer

Halloncheesecake

Halloncheesecake TILLAGNING: Smält smöret i en skål i mikrovågsugnen. Häll kexen i en matberedare och mixa tills det är fina smulor. Tillsätt det smälta smöret och mixa igen. Klä botten av en ugnsform (18 cm) med bakplåtspapper och fördela kexblandningen i botten. Tryck ner blandningen ordentligt så att den blir fast och komprimerad. Lägg husbloss […]

Läs mer

Bakade sparris med Crème fraîche-dressing

Bakade sparris med Crème fraîche-dressing TILLAGNING: Värm ugnen till 230°C (vanlig ugn, inte varmluft). Rensa sparrisarna och fördela dem på en bakplåt med bakplåtspapper. Droppa olivolja över, vänd sparrisarna i oljan och strö med sesamfrön. Finhacka mandlarna och strö dem över det andra. Baka sparrisarna i ugnen i 12 minuter. Tillaga dressingen medan sparrisen bakas: […]

Läs mer

Rabarber gin fizz

Rabarber gin fizz TILLAGNING: Skär rabarbern i små bitar och häll dem i en gryta tillsammans med Hermesetas. Värm långsamt upp till kokpunkten under omrörning och låt det sjuda tills rabarberna lossnar från varandra. Häll de okokta rabarberna i en skål genom en sil och pressa till all vätska har pressats ur rabarberna. Provsmaka och […]

Läs mer

Kålsallad med rödbetor

Kålsallad med rödbetor TILLAGNING: Värm ugnen till 200 °C. Skala rödbetorna och skär dem i fyra klyftor. Placera dem på en bakplåt med bakplåtspapper och vänd dem i 2 msk olivolja. Salta och peppra. Baka rödbetorna i ugnen i 40 minuter. Skölj grönkålen och skär bort stjälkarna. Hacka grönkålen grovt och häll den i en […]

Läs mer

Ananasdröm

Ananasdröm TILLAGNING: Skär bort skalet och rotstocken på ananasen. Skär den i mindre bitar. Lägg ananasbitar, citronsaft, juice och Hermesetas Lättströ i en mixer. Mixa väl. Tillsätt mjölk och mixa ytterligare 30 sekunder. Serveras kyld.

Läs mer

Jordgubbssoppa med mannagrynsgnocchi

Jordgubbssoppa med mannagrynsgnocchi TILLAGNING: Koka upp mjölk, Hermesetas Lättströ eller Hermesetas Flytande, citronsaft och skal. Lattströ i mannagrynen och blanda väl. Låt blandningen puttra i 5 minuter. Ta kastrullen av värmen, låt blandningen svalna lite och blanda sedan i lättkvarg. Bred ut ett 1 cm tjockt lager av massan på en plåt som spolats med […]

Läs mer

Kokoskvarg med mangokompott

Kokoskvarg med mangokompott TILLAGNING: Skala mangon, skär bort kärnan och skär upp den så gott det går i små likformade tärningar. Skrapa av resten av fruktköttet från kärnan och lägg det samt kärnan i en kastrull. Tillsätt vatten, vaniljstång, Hermesetas Lättströ, stjärnanis och pressad citron. Koka upp blandningen och låt den puttra under lock i […]

Läs mer

Smoothies

Smoothies TILLAGNING: Blanda alla ingredienser. Servera i ett glas och dekorera med mynta eller med citronmeliss.

Läs mer