Engelska julpajer
TILLAGNING:
Sikta mjölet till degen i en skål, tillsätt lättmargarinet och arbeta in det i mjölet. Blanda i Hermesetas Lättströ och tillsätt så pass mycket kallt vatten att ingredienserna håller ihop till en ganska hård deg. Knåda degen lätt på ett mjölat bakbord. Linda in den i plastfolie och lägg den kallt tills den ska användas. Så här gör du pajerna. Värm ugnen till 190°C (gasmärke 5). Kavla ut degen och skär ut 20-24 stora cirklar med blomformiga kanter och så många mindre cirklar som det går. Skär ut en stjärna i mitten på några av de mindre cirklarna, så att vissa pajer kan toppas med bara en degstjärna och vissa med ett lock med en utskuren stjärna. Klä 20-24 små pajformar med de större cirklarna. Lägg i fyllningen och täck med de mindre cirklarna. Pensla degkanterna med kallt vatten så att de håller ihop. Grädda i 12-15 minuter tills pajerna är gyllenbruna och strö på Hermesetas Lättströ medan de fortfarande är varma.