Cheese Cake
TILLAGNING:
Kör kexen till smulor i en matberedare. Tillsätt smält smör och kör hastigt ihop allt till en smulig blandning. Fördela i en form, 25 cm i diameter med löstagbar kant och tryck till den i bottnen med sked. Låt ananasen rinna av. Fördela krossad ananas ovanpå smulblandningen och ställ i kylen. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Blanda mjölk, maizena och ägg i en kastull. Sjud under ständig omrörning tills såsen tjocknar. Den får inte koka, då stelnar äggulan. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i krämen. Blanda väl. Låt såsen kallna. Blanda cream cheese, Kesella, citronsaft, vaniljsocker och Hermesetas Lättströ till en slät massa i en skål. Blanda i ostkrämen. Vispa mjölken till skum och vänd ner den. Häll smeten i formen och låt stå i 2-3 timmar i kyl. Lossa ev formens kant och garnera med färska bär.